uutislehdistotiedote
Koti

Tee kodistasi jälleen kaunis hallitsemalla 5 upeaa remontointisovellusta

Ihmiset etsivät kuukausia täydellistä kotiaan, mutta kun muutat sisään, on vielä paljon tehtävää. Olet ehkä juuri muuttanut uuteen kotiin tai asunut siellä vuosia, mutta lopulta joudut uusimaan kodin eri huoneita yksitellen. Haluan näyttää sinulle muutamia sovelluksia, joita sinun on käytettävä, jos haluat, että jokainen työ tehdään oikein.

Homestyler-sisustussuunnittelu

Jos haluat pysyä kärjessä kotisi muotoilun suhteen, sinun on pysyttävä ajan tasalla kaikista uusimmista trendeistä, ja HomeStyler Interior Design -sovellus tuo ne yhteen paikkaan. Yksi suuri ominaisuus, jonka tämä sovellus tarjoaa, on mahdollisuus nähdä, miltä kodissasi tulee näyttämään, ennen kuin jatkat remonttityötä. Voit esimerkiksi ottaa valokuvan tietystä huoneesta ja vaihtaa taustakuvan väriä ennen kuin menet ulos ostamaan maalia.

Kodin remontti, kunnostus ja korjaus

Heti kun päätät palkata jonkun suorittamaan remonttityötä kotonasi, sinun täytyy hypätä läpi. Oikean yrityksen löytäminen on ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, ja jos et tunne urakoitsijaa, sinun on tehtävä paljon taustatutkimusta. Tämä sovellus poistaa paineen, koska se antaa sinulle luettelon urakoitsijoista, jotka on jo tarkastettu. Ota valokuva ja kerro heille, mitä haluat tehdä, niin saat useita tarjouksia yrityksiltä, ​​joihin tiedät luottavasi.

Huoneen suunnittelija

Luulisi, että huoneen suunnittelun suunnittelu kotisi sisällä olisi helppoa, mutta se on helppoa vain, jos et välitä siitä, että kaikki on kunnossa. Jokaisen, joka haluaa taata huoneensa näyttävän hyvältä, kun kaikki on valmis, on tehtävä paljon työtä etukäteen suunnitellakseen kaiken. Room Plannerin avulla voit rakentaa realistisia pohjapiirroksia ja voit täyttää jokaisen huoneen erilaisilla huonekaluilla sovelluksesta saadaksesi käsityksen siitä, miltä kaikki näyttää työn valmistuttua.

Koti 3D

Tämä sovellus on vähän kuin edellinen, josta puhuimme, paitsi että sinun on käytettävä sitä iPadissa, koska siinä on paljon enemmän ominaisuuksia, joita sinun on vaikea käyttää pienellä näytöllä. Kun olet täyttänyt huoneen useilla huonekaluilla, erilaisilla kalusteilla ja kaikilla laitteillasi, voit tehdä 3D-kierroksen huoneen läpi. Jos et pidä mistään, voit muuttaa sen välittömästi, kunnes kaikki näyttää täydelliseltä. Voit jopa ladata kuvia käytettäväksi, mikä tarkoittaa, että et rajoitu vain sovelluksen sisällä oleviin kuviin.

Remodelista

Haluatko löytää hienoja graniittitasoja, jotka voisivat sopia keittiöösi? Mitä jos löytäisit kauniin sohvan, joka erottuu olohuoneessasi? Remodelista on fantastinen sovellus jokaiselle, joka haluaa parantaa kotinsa tiettyä osa-aluetta, ja löydät paljon päivittäistä inspiraatiota, olipa kyseessä tiettyjä ostettavia huonekaluja tai tekemiäsi arkkitehtonisia muutoksia. Sovelluksen sisällä on myös paljon tee-se-itse-projekteja kaikille, jotka haluavat kääriä hihat ja ryhtyä työhön välittömästi.

Pelkää niitä

Tiedän, että saattaa olla houkuttelevaa unohtaa sovellusten käyttö, koska on helpompaa vain arvailla, kuinka pääset läpi remonttityön, mutta jos haluat kotisi näyttävän upealta, kannattaa käyttää aikaa niiden käytön opettelemiseen. Jos hallitset sovellukset, joista olemme tänään puhuneet, takaan, että kotisi näyttää paljon paremmalta.

Related posts

Kickstarter Kitchen Miracles juuri sinulle!

Jesiah Jaxx

Vähennä stressitasosi 50 % käyttämällä näitä sovelluksia, kun muutat kotiin

Jesiah Jaxx