uutislehdistotiedote
Koti

Vähennä stressitasosi 50 % käyttämällä näitä sovelluksia, kun muutat kotiin

Olet tekemässä elämäsi suurinta projektia, mutta jos et ole koskaan muuttanut kotiin, et ehkä vielä tajua sitä. He eivät sano, että se on yksi stressaavimmista asioista, joita voit koskaan tehdä turhaan. En olisi kovin huolissani, sillä kun heillä oli tapana puhua siitä, kuinka stressaavaa muutto voi olla, heillä ei ollut pääsyä Android-sovelluksiin, joten katso nämä sovellukset, jotka varmasti painavat mieltäsi.

Asunnon ostosuunnittelija

Ennen kuin harkitset tavaroidesi siirtämistä uuteen kotiin, sinun on suoritettava joitain tarkistuksia. Ihanteellisessa maailmassa olet jo tehnyt tarkastukset, mutta valitettavasti jos olet jo ostanut uuden kotisi, on liian myöhäistä. Tämä ei tarkoita, etteikö se auta sinua suuresti, jos annat sille perusteellisen tarkastuksen ennen kuin se on täynnä omaisuudellasi, koska kun se on tyhjä, voit suorittaa tarkastukset paljon helpommin. Jos löydät suuria vikoja, voit korjata ne ennen kuin kotisi on täynnä.

Liikkumisen suunnittelija

Kun olet valmis pakkaamaan tavarasi ja sanomaan hyvästit vanhalle kotillesi, sinun on kirjoitettava muistiin kaikki, mitä otat mukaasi, koska se tarkoittaa, että et unohda mitään. Tämä voi olla vaikeaa, jos sinulla on paljon omaisuutta, joten Moving Planner -sovelluksen lataaminen on helpompaa, koska lähes kaikki omistamasi on heidän tarkistuslistallaan. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa hieman enemmän rahaa ja saat vielä suuremman listan, jossa on yli 12 000 tuotetta.

Kävelypisteet

On vaikeaa esiintyä uudessa kaupungissa, kun sinulla ei ole aavistustakaan mistään, sillä kestää hetken ennen kuin tunnet paikan. Ainakin haluat tietää, missä tietyt paikat ovat, ennen kuin saavut uuteen kotiisi, koska se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kävellä päämäärättömästi. Walk Score on itse asiassa sovellus, jonka avulla voit katsoa, ​​mitä lähialueella on tarjolla, kun etsit kotia, mutta vaikka sinulla jo olisi sellainen, voit silti käyttää sovellusta nähdäksesi, mitä lähellä on.

Muuttoyrityksen etsintä

Jos olet juuri ostanut uuden kodin, sinulla ei todennäköisesti ole paljon rahaa ylimääräiseksi, joten viimeinen asia, jonka tarvitset, on mennä ulos ostamaan uutta tavaraa tai vierailla huonekaluvuokraamossa, koska muuttoyhtiösi tuhosi vanhan omaisuutesi. . Se saattaa olla hieman äärimmäistä, mutta sinun on myönnettävä, että jotkut yritykset eivät välitä tavaroistasi. Sinun on löydettävä sellainen, joka huolehtii kaikesta, kun siirrät sen kotoa toiseen, joten lataa tämä sovellus, jos haluat löytää yrityksen, jolla on hyvä luokitus, johon voit luottaa.

Liikkuva Guru

Jos yrität tehdä kaiken viime hetkellä, olet stressaantunut ja muutto on yksi elämäsi tuskallisimmista kokemuksista. Voit estää sen tapahtumasta aloittamalla ajoissa, ja Moving Guru -sovelluksen avulla voit rakentaa tehtäväluettelon jopa 10 viikkoa ennen kuin joudut lopulta lukitsemaan ovesi viimeisen kerran. Jos olet huolissasi kertomisesta muille, että olet siirtänyt, sovellus voi tehdä sen automaattisesti, kunhan sinulla on kaikkien puhelinnumero puhelinluettelossasi.

Sinun tarvitsee tehdä se vain kerran

Saatat muuttaa kotiin uudelleen tulevaisuudessa, mutta on turvallista sanoa, että sinun tarvitsee tehdä se vain kerran seuraavan parin vuoden aikana. Tämä tarkoittaa, että jos tämä liike sujuu sujuvasti, voit rentoutua hyvin pitkään ennen kuin joudut käymään uudelleen läpi mitään vastaavaa. Käytä näitä tehokkaita sovelluksia ja stressitasosi vähenee varmasti vähintään 50%.

Related posts

Kickstarter Kitchen Miracles juuri sinulle!

Jesiah Jaxx

Tee kodistasi jälleen kaunis hallitsemalla 5 upeaa remontointisovellusta

Jesiah Jaxx