uutislehdistotiedote
Koti

Kickstarter Kitchen Miracles juuri sinulle!

Jos olet yksi niistä, jotka rakastavat vain hengailua keittiössä miettien tapoja luoda kulinaarista taikuutta, tämän artikkelin pitäisi olla vain sinun kujaasi. Koska olemme käyneet tuolle mahtavalle Kickstarter-verkkosivustolle löytääksemme huipputeknisiä vastauksia joihinkin melko vaikeisiin ruoanlaittokysymyksiin. Tosiasiat ovat, että olemme nyt hyvin ja todella digitaalisessa aikakaudessa, joten miksi emme hankkisi joitain noista älykkäistä asioista koteihinmme ja perhe-elämäämme? Joten jos tarvitset inspiraatiota seuraavaa ateriaa varten tai haluat vain nähdä, mitä voisi olla saatavilla seuraavan 20 vuoden aikana, lue tämän lyhyen artikkelin loppuosa, olet niin iloinen, että vaivasit!

Jos pidit itsestäsi Välimeren keittiömestarina, mutta et koskaan päässyt lähtöpaikasta, sinun pitäisi todellakin tutustua tähän pahaen pojaan! Tämän upean projektin takana oleva ihana nainen näyttää sinulle, kuinka voit valmistaa mahtavan Meze-ruoan kaikille ystävillesi. On olemassa joitain helposti seurattavia reseptejä ja joitain salaisia ​​lisäominaisuuksia, jotka saavat sinut varmasti kokkaamaan myrskyä hetkessä! Liityt myös hienoon sosiaaliseen verkostoon ja taivas on lopullisesti rajana. Luo upeita menuja ja pyydä vieraasi ihmettelemään, kuinka sinusta tuli niin helvetin lahjakas! Opit myös yhdistämään ruokaa terveydellisistä syistä ja suosittelemme tätä todella niille, jotka yrittävät syödä parempaa ruokaa ympäri vuoden – Mahtavaa!

Kukapa ei rakasta meksikolaista ruokaa? Ja tämä projekti on päättänyt varmistaa, että meidän laiskaidenkaan ei tarvitse jäädä tästä herkullisesta ruuasta! Mexican Grill on Richard Johnsonin ruokaidea, ja hän on aivan hulluna ruokaan! Tämä kaveri on päättänyt valmistaa meksikolaista ruokaa, joka voidaan lämmittää kotona, ja tämä tavara maistuu uskomattomalta! Koska Richard on luonut tuotteen, joka on valmistettu aidolla tavalla laadukkaista ainesosista, tulet aina takaisin hakemaan lisää! Astu tämän hienon projektin taakse, jos et saa tarpeeksesi tulisesta ruoasta ja saatat pian syödä kuin kuningas viikon jokaisena päivänä! Muista vain nousta sohvalta silloin tällöin!

Jos olet koskaan viettänyt tunteja etsimällä noita keittiövälineitä vain huomataksesi, että ne tuijottivat sinua kasvoihin, tämä projekti saa sinut varmasti hymyilemään. Chef Desk on projekti, jonka tavoitteena on tehdä keittiön pöydästäsi paikka, jossa jokainen ruokailuväline ja ruoanlaittoväline kutsuu kotoa! Jos harkitset kylpyhuoneremonttiprojektia, sinun tulee käyttää aikaa tämän projektin katseluun, koska saat varmasti mahtavia ideoita! Emme voi suositella tätä ideaa tarpeeksi, ja sinun pitäisi ehkä miettiä projektin taakse jäämistä ennen kuin se todella lähtee liikkeelle!
Keittiön nero?
Hei! Olemme tuoneet sinulle 3 Kickstarter-klassikkoa, joten aloita ruoanlaitto nyt!

Related posts

Vähennä stressitasosi 50 % käyttämällä näitä sovelluksia, kun muutat kotiin

Jesiah Jaxx

Tee kodistasi jälleen kaunis hallitsemalla 5 upeaa remontointisovellusta

Jesiah Jaxx