uutislehdistotiedote
Teknologia

MacBook Pron päivittäminen SSD-asemalla

MacBook Prossa Retina-näyttömalleja lukuun ottamatta; on vain kaksi muutosta, jotka voit tehdä ilman, että takuu tai AppleCare mitätöidään. Näihin kuuluvat aseman ja RAM-muistin päivittäminen. Jos RAM-muistin päivityksen jälkeen edelleen tuntuu, että tarvitset lisää nopeutta, saattaa olla hyvä idea päivittää vanha kiintolevy SSD (Solid State Drive) -asemalla.
Suosittelemme, että teet Solid State Drive -päivityksen vain MacBook Proissa vuodesta 2009 ja uudemmista versioista, joiden käyttöliittymänopeus on 3,0 Gbps – 6,0 Gbs. Lisäksi on suositeltavaa ostaa 6,0 Gt/s Solid State Drive, vaikka SATA II -liitännällä varustetut mallit eivät ehkä pysty hyödyntämään 6,0 Gt/s nopeutta täysin. Tämä johtuu siitä, että saatat haluta päivittää Macisi myöhemmin.
Tekijät, jotka on otettava huomioon ennen Solid State Drive -aseman ostamista
• Kapasiteetti
On sanomattakin selvää, että mitä isompi säilytystila sinulla on, sitä parempi, mutta isompi tarkoittaa tietysti kalliimpaa. Halvin tapa olisi asentaa 120 – 128 Gt SSD käynnistystä ja muutamien tiedostojen ja perussovellusten yksinkertaista tallennusta varten. Useimmat ihmiset haluaisivat kuitenkin tallentaa paljon enemmän sisäiselle kiintolevylleen.
Suuren sisäisen kiintolevyn edut ovat lukemattomia. Jos olet esimerkiksi valokuva- tai videoeditori, suuri kiintolevy tarjoaa nopean työaseman projekteillesi. Aina on mahdollisuus tallentaa suuret tiedostosi ulkoiselle kiintolevylle, mutta usein työstetyissä projekteissa on suositeltavaa käyttää nopeaa SSD-levyä.
Tällä hetkellä SSD-levyjä on kolmessa koossa, perus 120 – 128 Gt, keskikokoinen 240 – 256 Gt ja suurempi 480 – 512 Gt. On myös muita erittäin suuria SSD-levyjä, kuten 960 Gt:n M500 ja 1 teratavun EVO-asema Samsungilta. Joten selvitä ensin, kuinka paljon tilaa tarvitset, pitäen mielessä tiedostojesi koon kasvun nopeus ajan myötä, ja sitten valitse sopiva koko.
• Mikä asema ostaa?
Valitettavasti et löydä kuluttajaraportteja Solid State Drive -asemista MacBook Prosta. Kiintolevyn tyypin suhteen on otettava huomioon monia tekijöitä, mukaan lukien valmistaja. Kuten kaikki muukin, mitä haluamme ostaa, haluaisimme kuulla muiden käyttäjien kokemuksia. Suurin huomioitava tekijä on kuitenkin se, onko asema “Mac-ystävällinen”. Tämä on pohjimmiltaan sitä, voidaanko asema päivittää Macilla vai pitääkö sen päivityksessä käyttää Windows-konetta? Valitettavasti huomaat, että useimmat asemat tarvitsevat Windows-koneen. Vaikka tämän ei pitäisi olla sopimusten katkaisija, sinun tulee harkita sitä.
• Päästä alkuun
Helpoin tapa on asentaa SSD-levy MacBookiin, laittaa se USB-koteloon ja käynnistää sieltä, sitten alustaa SSD Levytyökalulla ja kopioida vanhan kiintolevyn sisältö SSD-levylle. Videoiden tulee olla riittävän yksityiskohtaisia, jotta voit tehdä asennuksen helposti.
• Toiminnassa
Jos noudatit näitä ohjeita hyvin, sinun pitäisi olla valmis nauttimaan Solid State Driven nopeudesta. Jos kohtaat ongelmia, kuten hitaita nopeuksia tai blackballia, sinun kannattaa vaihtaa SATA-kaapeli, koska se on käyttäjien kokema ongelma. Sinun tulee myös pysyä ajan tasalla SSD-laiteohjelmiston päivityksistä. Tämä auttaa korjaamaan laiteohjelmiston virheet ja lisäämään SSD-aseman tehokkuutta.
Sivuhuomautuksia
SSD-levyä ei kannata laittaa tietokoneen optiseen paikkaan. Kiintolevypaikka on tarkoitettu käynnistysasemalle, ja se on paras paikka SSD-asemalle. Menetelmä ylimääräisen SSD:n tai kiintolevyn asentamiseksi optiseen paikkaan on hieman teknisempi tässä käyttöoppaassa. Tämä opas antaa vain yhden menetelmän tietojen siirtämiseksi SSD-levylle. Vaikka tähän ei ole olemassa yhtä parasta tapaa, tässä käsitelty menetelmä on helpoin ja suosituin.

Related posts

Kuinka ostaa kiintolevyjä kuin ammattilainen

Jesiah Jaxx

E-kirja- ja E-lukulaiteteknologian Evoluutio

Jesiah Jaxx